TRAP aanbod

De studiedag TRAP Kickbokstherapie wordt ervaren als een interessante en vooral leuke studiedag, waarbij een groep enthousiaste professionals de ervaring en verdieping opzoekt in de TRAP Kickboksmethode. De dag bestaat uit verdiepende theoretische blokken, afgewisseld met oefeningen. Oefeningen die handvaten bieden voor in de therapieruimte, maar ook oefeningen die bijdragen aan eigen inzichten en groei als behandelaar die vechtsportinterventies inzet.


Omdat alle professionals een andere werkervaring hebben, is er op de studiedag een berg expertise in huis. Dit benutten wij door na het zelf oefenen ervaringen uit te wisselen en op deze manier ook van elkaar te leren. De leuke groepsdynamiek die dit uitlokt, maakt een studiedag TRAP Kickbokstherapie ook nog eens heel gezellig.  Aan het begin van de dag starten wij onder andere met een introductierondje waarbij er ruimte is je persoonlijke vraag of focus te delen, omdat wij, net als in de therapiezaal, het aanbod op de dag afstemmen op de specifieke vragen uit de groep.

Alle praktische informatie vind je hier en op deze pagina lees je meer over de methodiek. 

 

Voor professionalisering van vechtsport in de zorg is samenwerken, verbinden en elkaar inspireren essentieel. Meebewegen in de professionalisering van kickboksen in de GGZ? Via onderstaande button kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.