Ervaringen van deelnemers aan de studiedag TRAP Kickbokstherapie


“Ons team traumaspecialisten is heel cognitief. En je kunt soms praten als Brugman, maar door het echt te ervaren, brengt dat iets in je teweeg. En dat kan zoveel waardevoller zijn dan alleen het praatstukje. En dat met een hele leuke dag ook, zeker!”

“Dat door simpele oefening je grote effecten kunt maken. En dat je als therapeut in verbinding moet blijven met jezelf, zodat je de verbinding blijft voelen met de cliënt.” 

“Leuke interessante dag. Ook een fijne groep, waardoor er veel gedeeld en geoefend werd. Amira en Erik deden het ook goed. Dankjewel!”


“Wat ik van vandaag heb geleerd, zijn vooral veel handvaten die je in de praktijk kunt gebruiken en hoe belangrijk het is om in deze context met jezelf in verbinding te staan voordat je verbinding kunt maken met de ander. Heel veel geleerd van de anderen ook, dat was ook heel waardevol!”

“Heel waardevol dat jullie dit samen geven. Juist de aanvulling van Amira en de werkvorm met afstand-nabijheid was mooi om te zien en knap dat ze daar open over durft te zijn.”

“Super tof dat jullie dit samen zo aan het ontwikkelen zijn, zo hebben neergezet en jullie expertise willen delen! Een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk met ook ervaringsverhalen! Erg waardevol! Keep up the good work!”


 “Leuk om bij jezelf te voelen wat er met je gebeurt.”  

 

 

“En fijn om de studiedag zo met vakgenoten te doen, dat geeft ook de ruimte voor verdieping. Omdat je als PMT-ers toch al snel dezelfde taal spreekt of koppelingen maakt.”

“Top team. Jullie doen het leuk en vol enthousiasme.”