Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via info@trapkickboksen.nl of vul het contactformulier op de website in.

Ik heb weinig bokservaring, is dit een probleem?

Veel ervaring met de sport is geen vereiste om deel te nemen. We raden wel aan om vooraf een aantal kickbokslessen te nemen. Dit helpt om het belangrijke verschil te ervaren tussen kickboksen als sport en als therapeutisch middel. Het is onze ervaring dat het beheersen van de basistechnieken je tijdens de studiedag meer ruimte geeft voor verdieping.

Ik heb andere workshops gevolgd over kickbokscoaching, wat is jullie meerwaarde?

Onze studiedag is gericht op de therapeutische toepassing binnen de geestelijke gezondheidszorg en is daarmee geen coachinginstrument. De inhoud is gericht op bewegings- en lichaamsgericht therapeuten met ervaring in het werken met een getraumatiseerde doelgroep. Zie ook onze disclaimer voor aanvullende uitleg.

Worden er nog meer studiedagen gegeven op andere data of locaties?

De aankomende data en locaties zijn te vinden op de pagina met praktische informatie. Als er geen geschikte datum voor je tussen staat, kun je ons altijd mailen op info@trapkickboksen.nl. Je ontvangt dan een mail zodra nieuwe data beschikbaar komen. 

Als je interesse hebt in een incompany training op locatie, stuur dan een e-mail naar info@trapkickboksen.nl. We denken graag met je mee.

Welke spullen neem ik mee?

Trek vooral sportieve kleding aan waar je lekker in kunt bewegen. We gaan namelijk zelf actief aan de slag om te ervaren wat kickboksen met je doet. Omdat wij oefeningen afwisselen met theorie en verdieping, is het fijn om ook een trui mee te nemen om tussendoor warm te blijven. Als je zelf bokshandschoenen hebt, mag je die uiteraard meenemen. Zo niet, is dat geen probleem, wij hebben genoeg setjes voor alle deelnemers. We boksen op sokken of blote voeten, binnenschoenen zijn ook toegestaan.

Lunch is geregeld, wel is het handig om een flesje water om bij je te hebben voor tussendoor.

.

Kan ik andere accreditatiepunten aanvragen dan voor het Register Vaktherapie?

Wij kunnen nog geen accreditatiepunten toekennen via andere organisaties dan het Register Vaktherapie. We zijn hier wel mee bezig, maar dat duurt nog even. 

Kan ik na betaling nog annuleren?

Tot twee weken voor de studiedag kun je je bij onvoorziene omstandigheden kosteloos afmelden. Tot een week voor de studiedag kunnen wij 50% van het betaalde bedrag terugbetalen. Na deze periode is het helaas niet meer mogelijk om de kosten terug te krijgen. We behouden ons het recht voor om de studiedag te annuleren indien er twee weken voor aanvang minder dan 5 personen zijn aangemeld.