Webinar Vechtsport in de zorg

Een nieuwe mogelijkheid vanuit TRAP Kickbokstherapie om op een toegankelijke manier meer te weten te komen over verantwoorde vechtsport, kan nu dankzij ons webinar Vechtsport in de zorg.  

Naast algemene informatie over zowel de potentie als de valkuilen van vechtsport, biedt de webinar veel ruimte voor vragen, zodat je gericht op jouw doelgroep of werkervaring praktische tips ontvangt over verantwoorde  inzet van vechtsport.

Woensdag 24 april om 15.30 uur en maandag 13 mei om 19.30 uur staat een nieuw webinar gepland, aanmelden hiervoor kan via Webinar verantwoorde vechtsport in de zorg.

TRAP Verdiepend webinar voor oud-deelnemers

Speciaal voor psychomotorisch therapeuten en lichaamsgericht therapeuten met trauma-expertise die eerder een studiedag TRAP Kickbokstherapie hebben gevolgd, organiseren wij regelmatig het TRAP Verdiepend  webinar als vervolg.

In deze online meeting bieden wij nog meer werkvormen aan en nemen we je mee in alles wat je nog wilt weten na het volgen van onze studiedag. Ook zal er ruimte zijn voor vragen waar je in de praktijk tegenaan loopt.

De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen is woensdag 8 mei om 19:30 uur.  Het webinar zal na afloop nog twee weken beschikbaar zijn om terug te kijken. Aanmelden kan via Verdiepend webinar voor oud-deelnemers.