Webinar Vechtsport in de zorg

Een nieuwe mogelijkheid vanuit TRAP Kickbokstherapie om op een toegankelijke manier meer te weten te komen over verantwoorde vechtsport, kan nu dankzij ons webinar Vechtsport in de zorg.  

Naast algemene informatie over zowel de potentie als de valkuilen van vechtsport, biedt de webinar veel ruimte voor vragen, zodat je gericht op jouw doelgroep of werkervaring praktische tips ontvangt over verantwoorde  inzet van vechtsport.

Meer informatie zoals de aankomende data en aanmelden kan via Webinar verantwoorde vechtsport in de zorg

 

*We behouden ons het recht voor om de webinar te annuleren indien er één week voor aanvang minder dan 5 personen zijn aangemeld.

TRAP Verdiepend webinar voor oud-deelnemers

Speciaal voor psychomotorisch therapeuten en lichaamsgericht therapeuten met trauma-expertise die eerder een studiedag TRAP Kickbokstherapie hebben gevolgd, organiseren wij regelmatig het TRAP Verdiepend  webinar als vervolg. In deze online meeting bieden wij nog meer werkvormen aan en nemen we je mee in alles wat je nog wilt weten na het volgen van onze studiedag. Ook zal er ruimte zijn voor vragen waar je in de praktijk tegenaan loopt. 

De eerstkomende mogelijkheid dit verdiepend webinar te volgen, zal woensdag 30 oktober* om 19.30 uur zijn. Aanmelden kan via Verdiepend webinar voor oud-deelnemers.

*We behouden ons het recht voor om de webinar te annuleren indien er één week voor aanvang minder dan 5 personen zijn aangemeld.